Di Destiny 2 er is al veel gepraat en alleen de officiële aankondiging ontbrak. Aankondiging dat, een paar dagen geleden, werd uiteindelijk vrijgegeven door de officiële Twitter-pagina van het spel:

Zoals hierboven vermeld, zijn er zoveel geruchten geweest over deze titel, waarvan we er enkele in één hebben verteld vorig artikel. De meest recente betreft echter een echte "gestolen" poster naar een Italiaanse Gamestop waar "8 SEPTEMBER" zou zijn. Datum voor niets uit de wereld en inderdaad aannemelijk, gegeven de volgende uitspraken van verschillende leidinggevenden, zoals: "Verwachte datum? Waarschijnlijk een einde aan 2017 ".

Officieel zijn data en platforms echter nog onbekend. De situatie zal uiteraard veranderen en alle fans van Destiny 2 zullen genieten nieuwe informatie binnenkort.