Vandaag de dag, 24 maart, markeert het begin van de eerste Testfire Global voor Splatoon 2 su Nintendo Switch. Het vervolg op de succesvolle third person shooter begon Wii U zal de hele zomer licht zien over de hele wereld, maar gedurende drie dagen vanaf vandaag (24, 25 e 26 maart) alle eigenaren van switches kunnen een voorbeeld weergeven van vooraf ingestelde tijden, die we hieronder opnemen:

Splatoon 2 - Eerste wereldwijde testvuur

Vrijdag maart 24

  • Ochtend: 20 - 00

Zaterdag maart 25 

  • Ochtend: 04 - 00
  • Ochtend: 12 - 00
  • Ochtend: 20 - 00

Zondag maart 26 

  • Ochtend: 05 - 00
  • Ochtend: 13 - 00

Je zult in staat zijn om de weekdieren, dat wil zeggen, de vier partijen tegen vier, binnen twee arena's: Polpisportivo Center e Rione Storione. Tot onze beschikking zullen we de set hebben Splat kanonnen en een beoordeling van Splasher, Van Splat Roller en Splatter at Charge. Je kunt Splatoon 2 spelen door de client gratis te downloaden van de Nintendo eShop en het gebruik van het spel zowel in tv-modus of handheld-modus, of in de tabelmodus. Het is duidelijk dat u een high-performance internetverbinding en een internetverbinding nodig heeft Nintendo-account.

Hoe? U hebt geen Nintendo Switch, maar bent u nieuwsgierig om Splatoon 2 in actie te zien? Je hebt geluk! Nintendo Treehouse, het streamingprogramma van Nintendo of America, stuurt de live wedstrijden op Trekken YouTube beginnend met 20: 00 van vandaag. Wees in garnalen!