Hij had lang in de lucht gezeten, Blizzard had het al verschillende keren aangekondigd en het was gewoon een kwestie van tijd. De tijd komt eraan. Vandaag 24 maart, met Blizzard Platform-patch 1.8.0 de naam "Battle.net" is verdwenen, voor altijd. Dit is de patchbeschrijving: "We hebben de applicatie op esthetische wijze opnieuw bekeken om u zich thuis te laten voelen in het universum van Blizzard. Vergeet niet dat we samen sterker zijn! " Revisie die vervolgens de vervanging van het merk "Battle.net" eenvoudig met "Blizzard", die dezelfde identieke diensten blijven aanbieden. Geboren in de 1996 om de servers die aan de eerste Diablo zijn gewijd te beheren, heeft hij tot nu toe elke game (en elke speler) begeleid met Blizz.

Dit is het huidige aspect van nieuwe game launcher, let natuurlijk op de linkerbovenhoek:

Battle.net

Wat te zeggen, het zal niets veranderen en waarschijnlijk ook esthetisch betere keuze, maar alle nostalgici zoals ik herinneren al alle oude momenten met dat logo. Afscheid!

Reacties

antwoorden