Hoe geliefd de saga zal weten (of zag ...?) de nieuwe SENRAN KAGURA: PEACH BEACH SPLASH werd vorig jaar gelanceerd in Japan 16 maart, exclusief op PlayStation 4.

Niet iedereen weet dat echter Marvelous! en het pasgeboren ontwikkelingsteam van Kenichiro Takaki die zijn naam ontleent Honey ∞ Parade Games, werken al aan de volgende aflevering van de saga. De zevende, omwille van de nauwkeurigheid, het tellen van alle titels tot nu toe en de verschillende spin-offs: SENRAN KAGURA Burst, SENRAN KAGURA 2: Deep Crimson, SHINOVI VERSUS, Bon Appétit!, ESTIVAL VERSUS en precies PEACH BEACH SPLASH.

De aankondiging werd verspreid via PBS zelf, door middel van een videoclip aan het einde van de laatste reeks van het spel, een echte teaser trailer die we hieronder voorstellen. We weten nog steeds niet welk platform dit licht zal zien SENRAN KAGURA 7, maar enkele aanwijzingen suggereren dat het exclusief voor jou is Nintendo Switch: Takaki toonde in het verleden zijn interesse in de nieuwe Nintendo-console en in het bijzonder in de functies HD Rumble, waarmee het nog meer realistische gevoelens kan overbrengen ... en we kunnen ons alleen maar voorstellen wat het zal zijn. Goed zicht!

Teaser aanhanger door SENRAN KAGURA "7"

bron

Reacties

antwoorden