Je hebt het goed begrepen PlayStation opent de grenzen van het Plus-pakket gratuitamente, lancering van de 'Plus Multiplayer-evenement online van de officiële blog! De laatste zal naar de 10 ben februari 22 en eindigen op 23.59 26 februari, zodat u alle aspecten van het Plus-pakket kent en toegang hebt tot al deze aspecten online modus van je favoriete spellen zonder abonnement of abonnement!

32554149690_567443c109_o

Met PlayStation Plus kun je alle mogelijkheden van enkele van de grootste games op je PS4 ontgrendelen door ze online te brengen. Zijn jullie geen abonnees? Nou, het is jouw kans om te testen. Van 10 in februari 22 tot 23.59 van 26 van februari zullen we online de wereld van multiplayer onthullen. Natuurlijk hoef je in die dagen geen lid te zijn van PlayStation Plus om games te verbinden en te spelen waarvan je het meest houdt met je vrienden, familie en de rest van de wereld. Het enige wat je nodig hebt is om jezelf op je gemak te stellen, je favoriete spellen te kiezen en ze op je PS4 te schieten om alle online-modi ontgrendeld en klaar om te spelen te vinden! Dus je hebt echt niets te verliezen om het uit te proberen en je weet dat je PlayStation Plus niet zult vinden op de plek die je niet voor mogelijk hield, waar je spelers kunt zien die erover denken als jij, op zoek naar mensen om mee te spelen. U hoeft zich niet aan te melden - u hoeft alleen maar verbinding te maken en te spelen. Als je de ervaring leuk vindt, vergeet dan niet dat als je je abonneert op een volledig PS Plus-abonnement, je toegang hebt tot 2 PS4-spellen per maand, evenals kortingen op de PlayStation Store!