Na jaren van strijd, demonstraties, antiseksistische beweringen… zullen nu ook vrouwen de kans krijgen om bommen te laten vallen! De commissie BAD (Bombe alle Donne) is tevreden en verklaart: “We danken Konami, maar de overwinning is van ons. Vanaf vandaag kunnen we iedereen laten zien dat we naast de ballen alles kunnen laten ontploffen! " (We houden van je <3)

Na Bomberman dan, hier is het Bombergirl. Aangekondigd op de Japan Amusement Expo 2017 die een paar uur geleden in Chiba werd gehouden, zal de titel een speelhal, speelhal, bewijsbaar in preview op de beurs (en sticazzi, we zijn in Ostia). Hieronder vindt u het officiële persbericht:

"Een nieuwe, aangename titel met niet-gepubliceerde elementen.
Op basis van Bomberman's vernietiging-blokken gameplay, instrueert Bombergirl spelers om de basis te vernietigen voordat het andere team in coöperatieve botsingen vier tegen vier. Door vergelijkbare nieuwe game-eigenschappen toe te voegen, is het niet alleen leuk om te spelen, maar ook om naar te kijken. En met de knop aan het einde, is een potje Bombergirl het bekijken waard.
Groeiende Bombergirls sterk en mooi, je kunt niet alleen bommen gebruiken, maar ook verschillende andere vaardigheden. U kunt naar de vergadering gaan door de suprematie te verkrijgen met het strategisch gebruik van uw vaardigheden. Bombergirl zal spannende games hebben waar je tot het einde je ogen niet uit kunt halen. "

bombergirl

dit is het Officiële site Dankzij Akibagamers !