Blizzard-spellen GRATIS of bijna, ik kan de vlam al lezen in de opmerkingen over de titel "clickbait". De meest loyale en gedurfde sparagnosauri ze zullen niet bang zijn om die weg te nemen.

Weet je nog dat ik er met je over sprak METHODE OM GRATIS te spelen bij World of Warcraft? (klik op de link hiernaast om de video te bekijken of lees de gids erover!).

Welnu, deze methode is geëvolueerd en zal ons toelaten om binnenkort op straat te spelen en / of te winkelen GRATIS alles wat aanwezig is Battle.net behalve voor de koopwaar Physical.

Kortom, dankzij de recente veranderingen, komende in de komende dagen, naar het Balance Battle.net systeem, zal het mogelijk zijn om de World of Warcraft Token verkregen met behulp van de bovenstaande methode, om volledige spellen te kopen, zoals Overwatch, Starcraft e Diablo, om in-game-items te kopen, zoals Covers on Overwatch, Level Boost for Characters Wauw zelfs kaarten pakken in haardplaat.

Wat een leuke buiging.
Wat een leuke buiging.

De enige beperkingen hebben betrekking op de valuta die uiteraard gekoppeld is aan het land waar de rekeninghouder gevestigd is Battle.net. Wissel dit uit Token zal je automatisch maken 12,99 € op de jouwe Battle.net-saldo.

Ik weet niet of deze escamotage voor altijd zal blijven, maar zoals gemeld door GM Blizzard waar ik mee contact heb gemaakt, lijkt zo te zijn.

Raadpleeg deze twee officiële pagina's voor meer informatie: Inkomend: gebruik WoW om je Battle.net-saldo op te laden e Beperkingen op het Battle.net-saldo, hier vindt u alle specifieke informatie die u nodig heeft!

Veel plezier lieve metgezellen sparagnosauri!