Stomen en meer. de Antitrustcommissie onderzoekt in feite de bilaterale overeenkomsten tussen Valve Corporation en vijf pc-videoproducenten, Namco Bandai, Capcom, Focus Home, Koch Media en ZeniMax.

Ten slotte gaat de Europese Unie op zoek naar iets nuttigs: het overwinnen en veroordelen van de verdomde praktijken geo-blocking. Dat klopt, alleen degenen die ons beletten om goksleutels te kopen tegen de laagste prijs op de hele Europese (Europese) markt zoals die in het Oosten, bijvoorbeeld, dwingen ons om te kopen op basis van onze positie of ons land van verblijf.

U weet heel goed dat de sleutels eerst als bewijs van aankoop worden gevraagd en daarom mogelijke illegale games blokkeren. De verificatie wordt uiteraard uitgevoerd via het beroemde stoomdistributieplatform, de reden voor zijn betrokkenheid bij deonderzoek.
Onderzoek dat zich richt op de vraag of de bovengenoemde overeenkomsten het gebruik van specifieke activeringssleutels vereisen of hebben vereist om geo-blokkering te implementeren.

In wezen: ze zwaaiden zoals het hem leek, zodat elke staat (of bijna) een eigen "persoonlijke" sleutel had, waardoor bijvoorbeeld een Italiaan in Polen kon worden gekocht en omgekeerd. Jammer dat dit een overtreding van de antitrustregels vormt de EU door de grensoverschrijdende concurrentie te verminderen, wat heeft geleid tot een beperking van de zogenaamde "parallelhandel" binnen de interne markt.

Wat ik wil zeggen, ik hoop oprecht serieuze maatregelen te nemen: ik wil mezelf op G2A-sleutels van Kazachstan kopen voor 0,99. <3