BIJWERKEN: Onderaan het artikel vindt u een testimonial dat is ontvangen na de publicatie van het artikel op onze Facebook-pagina.

Ik heb dat onlangs geleerd GameStop verstand, ja, niets dan "macht aan de spelers'.

We beginnen met het "stuk" hard. Het nieuwe verkoopprogramma genaamd "cirkel van het leven", Een cirkel van leven voor de gemiddelde Italiaan, voorziet dat als je binnen een muil moet gaan GameStop om een ​​nieuw spel te beginnen, heeft de kleine man, die niets weet over videogames, de opdracht gekregen om je te vertellen dat er geen exemplaren meer op voorraad zijn.

Waarom dit? Cirkel van het leven levert opbrengstpercentages voor:

  1. Pre-orders
  2. Abonnementen op het Gamestop + level 3-programma
  3. Verkoop van gebruikte spellen
  4. Gebruikte games verwerven

Elk van deze percentages is gebaseerd op het totale aantal transacties aan de ene kant voorbestellingen e getrouwheidskaarten zijn alleen gebaseerd op het aantal transacties, verkoop e overnames over de gebruikte titels zijn gebaseerd op de totale geldwaarde van de transactie.

Ze hebben een waardig plan uitgewerkt voor Danny Ocean.
Ze hebben een waardig plan uitgewerkt voor Danny Ocean.

Laten we zeggen dat de winkel Gamestop Regina Coeli heb een leuke 30% als een percentage voor gebruikte spellen en die winkel kan verkopen 1000 € van goederen, verwacht GameStop dat tenminste 300 € van die koopwaar is hoofdzakelijk van tweedehands.

Dus, als The Boyfriend de GameStop door Regina Coeli willen kopen Horizon Zero Dawn no:

  1. Voorspel geen ander spel
  2. Abonneer je op het GameStop + level 3-programma
  3. Koop een gebruikt spel
  4. Breng een gebruikt spel naar de winkel

Deze transactie heeft direct invloed op de vier percentages die ik eerder noemde.

Volgens wat de werknemers zeggen GameStop, ze zijn gedwongen om veel meer gebruikt te verkopen dan het nieuwe om binnen de percentages te vallen die vereist zijn door de moederplaneet, licenziamento.

In een e-mail ontvangen door mijn collega's Kotaku dit bericht is gerapporteerd:

"We vertellen mensen dat we geen nieuwe systemen op voorraad hebben, dus we nemen geen $ 300- of $ 400-dollarhit op onze gebruikte nummers. Het is een gebruikelijke praktijk. Watch Dogs 2 is momenteel $ 29.99 nieuw en $ 54.99 pre-owned. We vertellen ze gewoon dat we de nieuwe niet op voorraad hebben en ze schuifelen ze de deur uit. "

Crazar als het trieste jongens zijn, samengevat met één esempio, adventskalender, Watch Dogs 2 nieuw bij 30 €, gebruikt bij 55 €, de man zal u vertellen dat de nieuwe niet in voorraad is en u in 2 minuten uit de ballen stuurt. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het stuk dat zegt dat het voeren van gesprekken met zijn klanten een gebruikelijke praktijk is. Nee fuck, dat is oke.

En je weet hoeveel de Accattino willen sparen, niet meer uitgeven omwille van een vals en blind beleid.

De levenscirkel begon operationeel te worden tegen het einde van de 2016, met een aanzienlijke toename van de 2017.

Als je iets treurigs wilt weten, is er een COL (cirkel van het leven ndr) partituur, wat een levenscirkelscore is die 25% biedt voor elk van de eerder geanalyseerde punten. De werknemers GameStop hebben toegevoegd, in de mail galeota, dat managers niet alleen controle hebben over de winkel en de COL-score, maar ook over een persoonlijke score van elke individuele medewerker.

Dus laten we zeggen dat Rebibbia's GameStop alle vier de percentages / percentages heeft bereikt, maar Ernesto no. Ernesto zal een straf ondergaan of een slechtere ontslag.

Het probleem is dat deze percentages tijdens het gebruik van het personeel vaak niet onder controle zijn van het personeel dag één van een spel, zodat GameStop bijna alleen maar nieuwe exemplaren zal verkopen, vandaar de COL van zowel de single vendor als het verkooppunt, een score die de komende weken moet worden hersteld om niet te riskeren om te worden ontslagen.

Het meest trieste is dat dit alles altijd is gepresenteerd aan werknemers onder de optiek van de "we geven onze klanten wat ze willen'.

Aan het einde van dit alles vraagt ​​de medewerker zich af waarom het spel waarvoor je al jaren in hype bent, verkoopt als dit mijn "nummers" aan het eind van de dag zou schaden? Waarom zou ik je een nieuwe console verkopen als je daarvoor het risico loopt ontslagen te worden? Het slaat nergens op.

UPDATE: We hebben ook een getuigenis van de Fanpagina ontvangen, zoals gevraagd door onze loyale gebruiker, zal deze anonimiteit behouden blijven, dus ik zal hieronder de volledige tekst van het bericht rapporteren zonder enige verandering. Voor iedereen die zich afvroeg of het niet allemaal een hoax was.

"Ik heb het gesprek dat onder je post op GameStop de verkoop van mechanische opgemerkt, elke keer dat iemand vraagt ​​zich af of het niet een hoax, maar ik kan u verzekeren dat is niet zo, ik werkte voor hen in 2016 kerstmis, ondanks mijn vroegere -colleghi werden bereid (op het gebied van gaming en velen van hen zijn nog steeds mijn vrienden) zijn onderworpen aan strenge regels, het contract op voorwaarde dat het streeft naar een vaste looptijd en indien niet binnen bepaalde parameters vallen eindigde de opdracht niet samengevat, waardoor ze vaak verplicht om te zwijgen wanneer ze willen de klant dat wat goed neemt het minder elders kan vinden, en niet te vergeten dat het werk achter de balie zijn 2 / 3 groepen WhatsApp (elk met een doel en richtlijnen waarschuwen bijzonderheden) waar ze ook buiten werktijd constant worden gecontacteerd, mijn manager had eigenlijk geen privé-leven (eindigde de beurt ging naar een andere GameStop om te recupereren de dingen die we 's avonds hadden moeten ontvangen, herinnerden ons aan wat we de volgende dag zouden moeten doen; zelfs in haar vrije dagen op zijn minst zou kunnen gebeuren vroeg hij om te gaan in de winkel bij te wonen om een ​​kwestie die tot haar opdracht, elke werknemer heeft een interne veiligheidsniveau die wel of niet de pc bepaalde handelingen) Natuurlijk niet te maken, als je hier is de reden waarom schrijven ik weet niet of ze onthullen alles kan schadelijk zijn (voor mij of voor mijn ex-collega's), dus als je besluit om op te noemen in een of andere manier wat ik schreef er de voorkeur aan censuraste naam en profielfoto. "