Zoals je weet, overleed de beroemde actrice Carrie Fisher gisteren om precies zestig. De aankondiging werd begroet met alle emoties van de zaak, vooral onder de fans: verbijstering, emotie, verdriet. Emoties die, bij de duizenden huidige en toekomstige eerbetonen, naar voren zijn gekomen in de enkelvoud van de videogamewereld.

Carrie FisherTe beginnen met Harvey Smith, mede-oprichter van Arkane Studios, die zich met een tweet herinnert welk werk ze samen hebben gedaan Onteerd: Carrie Fisher is in feite de alternatieve stem van Propaganda, indien, in het spel, de belangrijkste mannelijke stem te doden. Het is een beetje paasei die u hieronder kunt bekijken.

Maar hoe suggestiever, naar mijn mening "huiveren" Het is de schatting van de gemeenschap van Star Wars: The Old Republic. In een paar uur, in feite, honderden spelers hebben spontaan voorgelegd aan het kasteel Organa om de laatste tender, als gevolg, virtuele (maar niet te) eerbetoon maken aan de betreurde Princess Leia.

Carrie Fisher

We kunnen niets anders doen dan ons bijstaan ​​in de enorme golf van rouw. Hallo, prinses!

Reacties

antwoorden