Jongens, sorry voor de afwezigheid maar tussen koorts, werk en voorbereidingen voor de Kerstmis Ik had weinig aanwezig kunnen zijn. Ken de jouwe Accattino vertrouwen bereidt een mooie voor video-adresboek knapperig. Ik hoop dat je mijn dierbare vrienden snel kunt brengen sparagnini.

Dat gezegd hebbende, ik weet dat je hier bent voor de gift. Een meesterwerk. Syberia.

Absoluut een titel die niet geschikt is voor grote fans van Call of Duty op zoek naar veel actie in een titel, maar zal zeker worden gewaardeerd door fans Zware regenval, Grim Fandango, Monkey Island et similia.

Een tiende van degenen die bestemd zijn om tijdloos te worden en volwassen te worden als Meryl Streep
Een tiende van degenen die bestemd zijn om tijdloos te worden en volwassen te worden als Meryl Streep

Om het spel te ontvangen (ndR ontvangt u de code om in te wisselen Stoom de 26 december), je moet gewoon naar dit adres van de officiële website Microids. Stel tenslotte een "Ik vind het leuk"Op hun Facebook-pagina om een ​​geweldige game te hebben TOTAAL GRATIS.

Met dit cadeau heb ik de mogelijkheid om je een Happy Holidays door ALLE la het opstellen!

optisch geloogd

Reacties

antwoorden