Als een persbericht van diegenen in de wereld van visie, zou je er misschien niet in geïnteresseerd zijn, maar:

DE LAATSTE BESCHERMER ALARMBEËINDIGD GAMESTOP. Alleen voor vandaag 16 / 12 / 2016 zowel online als in de winkel, dus maximale diffusie.

Klein hij!
Klein hij!

Eenmaal geliefd bij onze lieve vrienden GameStop ze bleken niet louter oplichters te zijn, maar de "brenger"Een fantastische offerta, Of de SteelBook di De Achternaam* Voogd a 40 € dat jongens, sprekend over een zojuist uitgebracht spel, echt een 'geweldige aanbieding. Ik ga het kopen.

Trouwens, de jongens van Bubisoft hebben besloten om dit weekend om een ​​soort van te doen samenvatting van alle titels die ze daarbij gaven 30esimo verjaardag.

Uit 15 al 18 december 2016 het is mogelijk om alle games die tot nu toe zijn gegeven gratis in te wisselen Bubifoft op uw account UplayPrince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy's Splinter Cell, Rayman Origins, De Crew, Beyond Good & Evil, Far Cry 3: Blood Dragon e Assassin's Creed 3.