Di De wandelen Dood wat ik ga aankondigen zal absoluut worden verwelkomd met een glimlach van de kortste slagers, maar gezien vanuit slecht oog door wie misschien niet zoveel zin heeft om te doen het begin:.

Deze serie verdient het, naar mijn bescheiden waarschuwing, zowel bekeken als gespeeld te worden. In feite is het spel een goede rekening.
Deze serie verdient het, naar mijn bescheiden waarschuwing, zowel bekeken als gespeeld te worden. In feite is het spel een goede rekening.

Ik zeg dat zelfs voor mij een beetje neusverstuivers werkt, maar dat klopt.

Degenen die mij langer volgen zullen zeker weten dat mijn fixatie aan de pathologische grenzen ligt zwaar Regen, zal concluderen dat de zoektocht naar een titel van de mechanica tenminste DERGELIJKE zowel op de agenda. Jaren geleden, op aanraden van mijn lieve vriend, heb ik het geprobeerd De wandelen Dood Seizoen 1natuurlijk heb ik het geld al uitgegeven om het te kopen, maar ik wil, als het mogelijk is, het vermijden als je niet geïnteresseerd bent in manie obsessief-compulsief van verzamelen.

Dat klopt Accattino blijft, zonder weg te rennen, zoals het spel in kwestie, The Walking Dead Season 1 di Veelbetekenende inclusief alle 5 1 + afleveringen, wordt gegeven aan een magische plek die we een paar maanden geleden hadden gezien.

TWITCH PRIME.

Het logo zelf is echter cool.
Het logo zelf is echter cool.

De procedure is vrij eenvoudig, maar ik vat het samen voor degenen die van mij houden omdat ze de herinnering aan rode vis hebben.

Clicckate HIER, log in met uw account Amazon Prime (wat kost 19.90 € per jaar en geeft u gratis en snelle verzending naar ons) klik op Accounts koppelen. Fijn, gedaan, gedaan, Guten Morgen.

Aan de linkerkant van je scherm Trekken, je zou nu het. moeten zien beloningen inwisselbaar voor deze maand.

Niet altijd, wat is gratis huid verrot. Deze keer, jij licht odorino je voelt, je zult het moeten gebruiken launcher eigenaar van Trekken.

uPlay, Origin, Steam, Desura, GOG Galaxy, Hi-Rez Launcher, Battle.net, Epic Games Launcher. Oké, ik weet het, we weten dat we Acoustics en Nerd zijn en we hebben te veel Launchers, maar uiteindelijk doe je het gratis, speel het en verwijder deze gezegende Trekken Launcher.

De laatste twee dingen om toe te voegen zijn:

  • U heeft geen sleutel nodig aangezien het product aan uw account wordt toegevoegd
  • Het aanbod blijft tot 13 / 12 / 2016

Bij de volgende bedelaar!