Welkom terug bij jongens adresboek in cadans toevallig de hoek vanAccattinozoals je hebt gemerkt niet er is er een programmering vasten bellen video-en bellen artikel, soms 3 in een week soms een maand zonder, het is alles willekeurige, hangt af van "bazze"Dat ik jou (of mij) kan vinden gerapporteerd!).

Ik ga vandaag niet over een spel praten Free of een spel verdisconteerdmaar ik zal het je leren SDOPPIARLI. Sommigen van jullie zullen dit al weten, maar houd alsjeblieft de houding van referendum uit het medium gaming, dus niets vlam o ze worden verpletterd naar het hoofd.

Ik weet niet hoeveel het kan, maar ik heb net gemerkt dat er een kans is op de site GOG.com van kunnen link het account van Stoom daarmee GOG.

Welke pro vraagt ​​u om kleine maar grote mensen met een kleine hand? Maar het is duidelijk! Dubbele spellen! Een beetje zoals het was gedaan ten tijde van GameBoy de Pokemon.

Limbo, hoewel in haar eenvoud, ik was dol op haar.
Limbo, hoewel ik in zijn eenvoud ervan hield.

Dat zal je zeker hebben gedaan Stoombibliotheken goed geleverd, en misschien is er een spel waarvan je wilt dat een vriend het nog meer probeert tightfisted van jou, maar op hetzelfde moment Pigro je wilt het niet eens, hoesten hoesten, piratare de spellen. Nou, sommige titels, ik wist het op dit moment niet, aanwezig in de catalogus GOG dat in je bibliotheek Stoom, kunnen ze daarvoor in aanmerking komen exemplaar rekening GOG, waardoor u de kans krijgt om in versie te worden gedownload DRM Gratis, of "aggratise'.

Vanuit mijn bibliotheek met ongeveer 700-spellen was het mogelijk om over 8 te importeren, inclusief wat indie Limbo (titel die ik ten zeerste aanbeveel om te spelen), Defcon, The Witcher: Enhanced Edition, Etherlords 1 e 2 enz.

Hogere versie-versie!
Hogere versie-versie!

Om dit te doen, maakt u gewoon verbinding met uw account op de portal GOG.com, zoek de sleutel "GOG connect", Doe de teken-in tramite Stoom, klik op de "voeg n ° games toe"En je bent klaar. Je hebt zojuist vermenigvuldigde het brood e de vis. E i pixel.

Vergeet niet om aandeel, verspreid de werkwoord, gemeenschap gierig het moet sterk worden en talrijk! Laat het ons weten onder de Reacties welke games je hebt gesplitst! Lange levensduur all'Accattino!