Ok, de graphics, oké Neerstorten-fag mijn ledematen leven. Het is niet precies hetzelfde als toen ik klein was, maar caspiterina als ze mijn geld kregen. Vandaag om PlayStation Ervaring in het midden van alle bom-aankondigingen gluurde hij en maakte grote opschudding onthullen aanhangwagen van remastered van de hele trilogie PSX di Neerstorten buideldas die de naam zal aannemen nsane Trilogie.

nuovacop_crash-bandicoot-311x186
Dat Wenkbrauwen

Il remaster zal binnenin zien, uiteraard exclusief PS4 de titels: Neerstorten buideldas, Crash Bandicoot 2: Schors Stakingen Terug, En Neerstorten buideldas Warped.

Uiteraard als een traditie Sony je hebt geen echte datum, geen generieke datum 2017. Maar dat is ook goed, dus de laatste tijd komen zoveel titels naar voren dat het moeilijk wordt om achter een financieel niveau te staan.

POVERIZIA INSIDE. (De term Poverity wordt gedekt door Poveright ©)

Trivia: a buideldas. Ja de buideldas is een dier. Wat wordt er genoemd buideldas. Ik zei te vaak buideldas.

Ik laat je achter met de onthullende trailer die het beste is.

https://youtu.be/TVu2JBCtKrI

Reacties

antwoorden