En hier zijn we terug met het nu, ik denk dat iedereen geliefd is, miniboekje van de kortharige korthaar. Laat het ons weten als je dit leuk vindt "Canopy hoek"En we zullen proberen om het substantieel en tijdig te actualiseren, tenslotte, gratis is mooi.

Als vet, maar met minder cardiovasculaire complicaties.

Deze maand Bubisoft, zoals gebruikelijk voor zijn verjaardag, geeft ons Assassin's Geloofsbelijdenis III dal 7 / 12/ 2016uiteraard is de game alleen beschikbaar met je account Uplay. (ndR Ik herinner me u Play is het digitale leveringsplatform voor titels Ubisoft.)

(We herinneren ons dat het spel van de vorige maand was Far Huilen Bloed Draak, nog steeds verkrijgbaar)

0029738

Voor degenen die lui maar lichtjes geïnteresseerd zijn, weet dat Assassin's Geloofsbelijdenis III speelt zich af tijdens de Amerikaanse onafhankelijkheidsoorlog in een periode van 1754 en 1783, waarmee ook de wisselvalligheden van de hoofdpersoon worden afgesloten Desmond Mijlen ingesteld in de 2012.

Ik zal niets anders zeggen om naast gratis spoilers te geven giochillo.

Verspreid het woord! Speel gratis Jovi voor de jeugd. Le 4G.

Vergeet niet ons de jouwe te geven feedback en wat zou je doen als deze adresboek het zou een serieuze zaak moeten worden. Ja, seria.

PS: Vlam me niet, ik vind het zelfs niet leuk AC.