Zoals aangekondigd een paar uur geleden op de officiële Facebook-pagina, is Red Dead Redemption beschikbaar als een speelbare titel op Play Station Nu vanaf december 6.
Red Dead Redemption
Als je je afvraagt, Speel nu Station is een abonnementsservice van Sony waarmee je kunt spelen op 400-titels (steeds groter) Ps3 op je PS4 of (en dit is het echte nieuws) op pc. Voor games als Red Dead Redemption bijvoorbeeld, zou het apotheose zijn. Sterker nog, veel mensen vroegen in feite om een ​​versie van de pc (maar ik heb het nooit begrepen) maar kwamen nooit uit. De service is geïntroduceerd in de 2015, maar heeft nog steeds de neiging om te meppen, waardoor deze alleen beschikbaar is in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Beglio en Nederland. Helaas heb je het goed begrepen: niet in Italië, nog niet.

Wat wel wil zeggen, de timing van de commerciële zet is bijna perfect: het geeft degenen die het niet gedaan hebben de kans om het te spelen, om het te vervangen door de oude fans en om vervolgens dat extra snuifje hype te creëren dat hij nog steeds niet nodig had .

Reacties

antwoorden