De expeditie van dit jaar naar de Websummit is ook afgelopen. Als je wilt weten waarom we naar deze beurs gaan die niet speciaal opvalt in de ogen van gamers, moet je begrijpen dat juist uit deze contexten soms spelfenomenen voortkomen die de markt overvallen, goed en slecht. webtop en pdvZoals ik dwalen door de tribunes, ik besef dat het wordt steeds echt onmogelijk om niet te merken hoe VR, Robotics and Gaming beginnen steeds nauwer en intelligent samen te werken en het wordt steeds duidelijker dat, leuk vinden of niet, we zijn het invoeren een nieuw tijdperk en gaming is zeker niet minder. Ik kan met toenemende zekerheid bevestigen dat de studie en de zintuiglijke ervaringen met de kijkers steeds meer op een gamification-benadering zijn gericht, maar laten we nu verder gaan met het smakelijkste gedeelte voor ons Gamer. Zoals ik al vermeldde in een vorige post op Facebook staat er een mooi project in de pijplijn en is het al beschikbaar in het Spaans, zijn naam is TGX. Het is een systeem dat pTGX-dev-teamzal je toestaan ​​om alle software die je hebt op al je favoriete platformen (Steam, origin, battle.net, enz ...) te gebruiken zonder elke keer te hoeven wisselen door afzonderlijke applicaties te sluiten en te openen. Vandaag zijn er ongeveer 15.000-leden, bijna alle Spanjaarden, maar binnenkort moeten ze uitbreiden, zowel in Portugal als in Italië. Nadat ik met mij sprak, ontdekte ik dat ze serieuze plannen voor uitbreiding op ons grondgebied hebben en als dit echt zou gebeuren, kun je er zeker van zijn dat we dit regelmatig zullen bijwerken. Het is een systeem dat ik denk dat heeft de revolutionaire, evenals zodat u om te schakelen tussen de verschillende titels zonder enig probleem of verlies van tijd, ik biedt ook de mogelijkheid om persoonlijke toernooien met prijzen bepaald door u of zelfs joinare gesanctioneerde toernooien creëren van grotere realiteiten. Kortom het lijkt de El Dorado van elke PC-gamer te zijn en eerlijk te zien in actie zou ik persoonlijk de functies kunnen waarderen. Echt een geweldige baan.

Laten we nu gaan naar nationale trots, i SolidColor. Italiaanse jongens die op pad zijn gegaan waar elke goede ouderwetse speler als kind altijd van heeft gedroomd, een videogame speeltSolidColorop de grafische weergave van een film. Eerlijk gezegd was het project nog in de kinderschoenen zou ik zelfs voorafgaand aan een prealpha zeggen, maar de voorwaarden voor het maken van een geweldig product zijn er allerlei (investeerders als je luistert, deze jongens verdienen uw geld). Het meest indrukwekkend bij dit project zijn de (bijna oneindige) toepassingen, van het leren voor de kleintjes tot de mogelijkheid om echte interactieve films te maken met verschillende eindes, afhankelijk van de keuzes die je maakt binnen de geschiedenis. Het zeker geen gebrek aan moeilijkheden, want zoals u zich kunt voorstellen elk afzonderlijk ding moet worden gefilmd met camera's 360 ° en in het bijzonder met een audio-360 ° dus bijvoorbeeld om effecten die ten minste twee verschillende eindes zou de titanic taak van het omzetten van twee te worden hebben te maken totaal verschillende films. Maar hun goodwill, technische vaardigheid en creativiteit hebben deze realiteit heel, heel, heel mooi tot leven gebracht.

In de finale, maar zeker niet als minste, wil ik wijzen op een applicatie waar we allemaal altijd aan hebben gedacht, maar dat is nauwelijks iets dat iemand met dit detailniveau heeft bereikt. Wie heeft Magic The Gathering minstens één keer gespeeld? (als u dit niet hebt gedaan, zou ik u adviseren om xD zo snel mogelijk te verstrekken). In ieder geval heb ik het over MTG Manager. Jongens, de voldoening die ik voelde toen ik deze app zag, kon ik niet beschrijven, simpel, eenvoudig, gebruiksvriendelijk en met echt slechte functies. Iedereen die Magic speelt of speelt, weet hoe complex het kan zijn om hun volledige collectie op een consistente en dynamische manier te herinneren en te ordenen, vooral wanneer de kaarten beginnenmagie de verzamelmanagervele jaren na jaren van geëerde dienst. Hier lost deze software al je problemen op (zoals de messen mirale blade ahahahah). Scan uw kaarten automatisch en ik zal vertalen vanuit elke taal naar het Engels, voegt deze automatisch aan uw collectie, vergelijk de waarde van de kaarten die je hebt met de huidige marktprijzen, zodat u uw deck te bouwen direct aan de app, het geeft je de curve van de mana van je deck en vertelt je vooral de waarde van je verzameling in realtime bijgewerkt (we zaten zelfs niet in de tas). Kortom het is de perfectie voor de verzamelaar, de seriële speler en de winkelier. Ze hebben ook grote plannen om het gebruik van cloud en de mogelijkheid om te vertalen in meerdere talen gescande kaarten, maar ook Engels en vele andere functies die, eerlijk gezegd, liet me echt indrukwekkend uit te breiden. Helaas is de app momenteel alleen beschikbaar voor iOS, maar in de nabije toekomst zou deze beschikbaar moeten zijn op Android.

Nou jongens de schoonheid van de top is dat deze mensen kunnen praten, confronteren en te begrijpen wat zijn de moeilijkheden en de ideeën die hen naar hun doelstellingen na te streven of omdat je keuzes te maken dat misschien het publiek misschien niet erg logisch zijn. Toen ik op de stand stond, sprak ik met veel ontwikkelaars en natuurlijk waren er ook veel gedachtewisselingen, zelfs over eerder uitgebrachte games en verschillende titels die min of meer tot bloei kwamen. Op dat punt ben ik gestopt om na te denken en ik dacht dat als de Hello Games plaats van te worden opgeslokt door Sony haar in een meer had ingezet voor de "natuurlijke doeleinden," misschien niet zou hebben al die kritiek die in plaats daarvan zijn vandaag de dag vernietigen verzameld. Dus zelfs in de wereld van gaming hard werken en te voorkomen dat domme snelkoppelingen kan goede resultaten geven, felicitaties aan WebSummit die deze geest belichaamt zeer goed en altijd doorgeeft aan al haar deelnemers.

Laat ons weten wat je vindt en becommentariëren

Reacties

antwoorden