Hier is het zoals het nu gebruikelijk is met het maandelijkse nieuws over de verjaardag van tante Bubisoft. Ik moet toegeven dat het nog steeds goede spellen geeft, en dat is waarom de promotiecampagne een verdiend succes boekt, hoewel de spellen die we geven niet bestsellers absolute maar nog steeds geweldige en leuke games die in de harten van velen zijn gebleven, Prince of Persia: The Sands of Time om er maar een te noemen.

Deze maand gooien we het natuurlijk af Uplay op PC, we zullen de standalone manier van cadeau ontvangen Far Cry, Bloeddraak.

Neon, fulminate en cross-linked, maccheffigata!
Neon, fulminate en cross-linked, maccheffigata!

Een verdomd spel Kung Fury, ontleden, met neon, schijf, 80 jaar, vulgariteit en een protagonist zoveel Duke Nukem.

Wat te zeggen, hij verdient jongens, hij verdient het. De game wordt een maand gratis 9 november, tot die tijd is de gave titel Beyond Good and Evil. En toch is dit een speelbal, vertrouw me dat ik een Nerdineer ben.

Omdat ik goed ben, verlaat ik de link ook club.ubisoft.com/it-it/ubi30 dat op het moment dat ik het schrijf, ontoegankelijk is voor veel verkeer, als je het niet vertrouwt, doe je een onderzoek naar GUGOL om naar de site van de dertigste te gaan Bubisoft.

Veel plezier!