Misschien kent niet iedereen de sage van ZEER ESCAPE, een visuele nieuwe trilogie en avontuur dat ons in de schoenen plaatst van een groep mensen, slachtoffers van het dodelijke spel van een aguzzin, precies bekend als Nul.

Het eerste hoofdstuk van de serie Spike Chunsoft, 999: negen uur, negen personen, negen deuren, kwam uit in 2009 op Nintendo DS, maar nooit officieel in het Westen gearriveerd. Een beter lot wordt aangeraakt De laatste beloning van de waarheid, het vervolg, dat naar Europa kwam Nintendo 3DS e PlayStation Vita zelfs in fysiek formaat. Het derde hoofdstuk, Zero Time Dilemma, is beschikbaar sinds juni, maar alleen in digitale vorm, op dezelfde twee consoles en voor de eerste keer zelfs op PC.

Saga-fans zullen dat graag weten Aksys Games heeft zojuist de komst aangekondigd van Zero ontsnappen: de groep van negen mensen Games su PlayStation 4, PlayStation Vita en pc door Stoom. Waar gaat het over? Gewoon, een collectie met hoge definitie van de eerste twee afleveringen, waarin de eerste als eerste zal verschijnen met een sprankelende high definition-afbeelding. Beide spellen zullen genieten van dubbele Engelse en Japanse audio, en zullen zowel op Sony consoles thuis als in fysiek formaat verschijnen. De uitvoer voor het moment is vastgelegd voor een generiek eerste kwartaal 2017, maar we kijken uit naar verdere ontwikkelingen van de uitgever. Laten we de onderstaande advertentie-trailer bekijken!

Zero Escape: The Nonary Games - Steam Trailer