Gwent Closed Beta projecteert ons eindelijk in actie. Begin oktober 25 hebben alleen de (niet al te grote) gelukkigen toegang tot de sleutel. Wij zijn er onder (27 is aangekomen) en persoonlijk kon ik niet stoppen met spelen. Ik heb besloten om de volgende 'recensie' in twee alinea's te splitsen, de eerste zal alleen de kenmerken van de game vermelden, de tweede bevat een zeer persoonlijke mening. Laten we beginnen.

Laten we beginnen met de veranderingen in vergelijking met de Gwent die aanwezig is als minigame in The Witcher 3:

1) Aan het einde van de eerste ronde trekken beide spelers twee kaarten aan het einde van de tweede ronde (in het geval van 1-1) een kaart.
2) Sommige machten van de facties zijn verschillend, evenals de krachten van de helden.
3) Sommige effecten zijn toegevoegd aan de basiskaarten, alles over het vermogen van sommige kaarten om anderen schade te berokkenen, hun kracht te verminderen en ze te vernietigen.
4) Om verbinding te maken met het 3-punt heeft Scoia'tael een aantal interessante "trap-kaarten" toegevoegd die op de vloer van de tegenstander moeten worden geplaatst.
4) Toegevoegd, natuurlijk, veel niet-bestaande kaarten. U kunt de volledige lijst vinden qui.

Dit zijn de eersten die in het oog springen, er zijn absoluut anderen die ik later zal ontdekken.

Laten we naar de algemene kenmerken gaan:

1) De kaarten zijn verdeeld in drie kleuren (ik zou zeggen over de kracht): brons, zilver of goud.
2) De kleur van het papier hangt niet samen met de zeldzaamheid: een zilverpapier kan gewoon zijn of een zeldzaam brons.
De zeldzaamheden zijn vooralsnog vergelijkbaar met Hearthstone, behalve de laatste kleur: wit, blauw, paars en ten slotte goudkleurig.
4) We hebben geen pakketten, maar vaten (zoals Hearthstone, bevatten 5-kaarten), die met een mooie schets door een trol worden geopend.
5) Je verhoogt eenvoudig door wedstrijden te winnen: elke dag worden er meer spellen gewonnen en hoe meer je naar een hoger niveau wilt. Elke gewonnen game wordt gereset.
6) Aan het einde van elke game kunnen we "Good Game" sturen naar de tegenstander om hem 5 "oren" te verdienen (spelvaluta, een vat kost 100).

Op technisch gebied heeft Gwent Closed Beta typische en nog steeds geen serieuze problemen op sommige gebieden, vooral audio (de muziek is vervormd en de stemmen zijn zo "snel" zo dat ze lachen). Geen buitensporige maar nog steeds aanwezige crashgevallen, soms systematisch als een bepaalde actie wordt ondernomen. Laad- en wachttijden zijn bijna perfect en ik denk niet dat ze meer moeten worden herwerkt.

Laten we nu eens heel snel nadenken:

De voorwaarden voor goed succes zijn, als grote fan van het minigame, ik was tevreden met hoe alles werd weergegeven. Er was wat verandering nodig, in plaats van entertainment, voor het concurrentievermogen. Kaarten, effecten en strategieën waren beperkt, terwijl ik nu in moeilijkheden was en ik nog steeds meer moet begrijpen.
De factie die ik op dit moment meer OP zou kunnen definiëren is die van de monsters: sommige combo's zijn verwoestend en (op dit moment) de kaart die willekeurig door de factie wordt gekozen om in het veld te blijven, lijdt niet onder debuff in het geval dat hij wordt gemonsterd. Ik hoop snel te veranderen: ik vond mezelf vaak met beesten uit meer dan 20-punten die niet onbelangrijk waren. Als een speler uit de Northern Realms, heb ik dekking geboden met een combinatie op basis van polijsten, dupliceren met hero-power, blokkeren en kaarten gouden maken. Als de tegenstander geen Scorch heeft, is hij waarschijnlijk voorbestemd om te verliezen, anders zou hij de overwinning behalen.
Erg blij dat voor nu, het kopen van pakketten zonder geld uit te geven, mogelijk is met een veel hoger gemiddelde dan Hearthstone. Elke niveauverhoging (minimaal twee overwinningen per dag) garandeert 100 oren en dus een pakket. Het is dus ook niet moeilijk om 2 te kopen.

Een beetje perplex over sommige keuzes die te veel op Hearthstone lijken, zoals de zeldzaamheid en het aantal kaarten in de pakketten. Voor de rest is de game totaal anders en vereist andere soorten tactiek en strategie. De laatste twijfel die ik serieus neem en die ik niet wil gebruiken, is om hem alleen voor pc's beschikbaar te maken. Ik zou geen fatale vergissing willen zijn vanwege de uitbreiding van de vele kaartspellen die al aanwezig zijn.

Wat te zeggen, Gwent Closed Beta stelde geen verwachtingen teleur en nu wachten we gewoon op de officiële release. Ik hernieuw de uitnodiging aan alle kaartspelers om deze titel te proberen, die alle kaarten heeft om een ​​van de populairste e-sports te worden. Begin dan met het geven van alle toekomstige spelers om te maken en te anticiperen!