Het is ongeveer een jaar geleden dat we de demo van Slavernij en bonen, de game met de digitale versies van Bud Spencer e Terence Hill en dat neemt de heldendaden op van de beroemdste films die de twee beroemdste Italiaanse acteurs als hoofdpersonages beschouwen.

De titel is eigenlijk een fighting game met graphics in jaren 90 stijl uit die tijd, in aanvulling op de esthetische kant, het houdt ook de klassieke side-scrolling, waarop een groot aantal titels die in die periode volledig hun gameplay gebaseerd. Na één jaar vanaf de eerste keer werd getoond, ontwikkelaars dde Schiaffi en bonen eindelijk het crowdfundingplatform bereiken Kickstarter, in een poging geld te ontvangen om hun enkelvoudige nummer een afgewerkt en afgewerkt product te maken.

Gezien het internationale perspectief van het spel hebben de makers besloten de titel te veranderen om het zelfs voor fans begrijpelijker te maken dat het historische duo buiten het grondgebied van ons land wist te veroveren: Bud Spencer & Terence Hill - klappen en bonen. Na het tonen van de demo vorig jaar beweren ontwikkelaars dat ze contact met hebben kunnen opnemen Mario Girotti en met de erfgenamen van Carlo Pedersoli, die blijkbaar de toestemming heeft gegeven om door te gaan met het project. Nu is het aan de ontwikkelaars van de aankoop van licenties voor de personages en omgevingen, waarvan de kosten van de opening van deze campagne Kickstarter is noodzakelijk.

Het doel om te bereiken is gelijk aan 130 duizend euro te verzamelen in december 11. De titel zal later op platforms worden vrijgegeven Windows, Linux e papaver. Als u geïnteresseerd bent in het doneren van zijn, weet dan dat bijdragen beginnen bij € 5, en als je wilde een digitale kopie van het spel te kopen, moet u uw 15 euro te maken. We zullen u rechtstreeks doorverwijzen naar de campagnelink Kickstarter.

Reacties

antwoorden