Rockstar Games is officieel aangekondigd Red Dead Redemption 2, die vanaf de herfst op de markt wordt gebracht 2017 su PlayStation 4 e Xbox One. De game wordt beschreven als "een episch verhaal over het leven in het hart van het onvergetelijke Amerikaanse territorium"Met een"wereldwijd en sterk atmosferisch"Dat"zal je een nieuwe multiplayer online ervaring bieden'.

De eerste trailer zal op donderdag worden gepresenteerd 20 oktober.

'Met Red Dead Redemption 2 werkt het team eraan om zijn visie van interactief entertainment in een echt levende wereld te bereiken"Hij zei Sam Houseroprichter van Rockstar Games. "We hopen te kunnen brengen spelers een epische ervaring op basis van alles wat we hebben geleerd produceren video games tot op heden'.

Rockstar heeft de verschillende geruchten bevestigd die hem de afgelopen dagen zagen schitteren: Red Dead Redemption 2 is een realiteit. In afwachting van de release van de eerste trailer van het spel, is het onmogelijk om vragen te stellen over de plot waarop de titel zal worden uitgevoerd, omdat dit een direct vervolg is op Red Dead Redemption en geen algemene titel voor het merk is. Veeleisende punten zijn veel, maar we kunnen niet alleen genieten van deze prachtige aankondiging. Als u geïnteresseerd bent in meer informatie, zullen wij u doorverwijzen naar website teaser van het spel.

rood-dead-verlossing-2