Tijdens een speciale live-uitzending summer Lesson, de titel van BANDAI NAMCO Entertainment voor PlayStation VR aankomst in Japan op 13 in oktober, Kenichiro Takaki hij maakte een kleine inval om een ​​snuifje van zijn volgende baan te tonen. Wie is Takaki? De zieke geest achter titels zoals SENRAN KAGURA e VALKYRIE AANDRIJVING, evenals de uitvinder van het beroemde motto: "Tieten zijn leven. Ass is geboortestad ".

In die paar seconden die beschikbaar waren, toonde Takaki het allereerste kunstwerk voor de nieuwe videogame uit de SENRAN KAGURA-seriezonder details te onthullen: de officiële aankondiging zal worden gegeven met het nummer van Weekly Famitsu thuiskomen op de komende 6 oktober. Uit de afbeelding en enkele eenvoudige uitspraken van Takaki kunnen we echter al iets raden.

De tekening toont ons de dodelijke shinobi Yagyu van Hanzo National Academy alleen een bikini dragen en een watergeweer vasthouden, heel erg zoals de historicus Super liquidator of wapens die worden gebruikt Splatoon, de third person shooter van Nintendo. Takaki, aan de andere kant, heeft onthuld dat hij graag zou werken aan een project dat erbij betrokken is PlayStation VR, de kijker voor de virtuele virtuele realiteit van PlayStation 4. Door twee plus twee te doen, is het mogelijk om aan te nemen dat deze nieuwe SENRAN KAGURA een shooter is met waterpistolen die compatibel zijn met het Sony-apparaat. Maar voordat we onze conclusies trekken, wachten we volgende week af.