Michel Ancelmaker van Beyond Good & Evil, heeft een kleine teaser op het net verspreid die suggereert dat werk aan de gang is voor een nieuw franchiseproject.

Ubisoft Frankrijk heeft de dosis verhoogd door een Twitter-bericht te delen met de mededeling: "Michel Ancel heeft een Instagram-account en we adviseren je hier op te letten". De betreffende afbeelding, die u hieronder kunt vinden, gaat vergezeld van de tekst "Ergens in systeem 4" e "Bedankt Ubisoft voor het mogelijk maken hiervan".

Het kunstwerk lijkt te vertegenwoordigen Pey'j, onder de protagonisten van de eerste Beyond Good & Evilals een kind. Systeem 4 is de naam van het zonnestelsel waarin het verhaal van het spel is vastgelegd.

Ubisoft aangekondigd Beyond Good & Evil 2 in de 2008 en recent, op de E3 2016, de CEO Yves Guillemot bevestigde dat de game nog steeds in productie is. Ancel werkt nog steeds aan het project, maar hij werkt aan meerdere games tegelijk en daarom vordert het werk een beetje traag. We hopen de komende dagen meer te weten te komen.

Beyond Good & Evil 2