PETA vs. Farming Simulator
Cover van het spel

PETA, een organisatie in het voordeel van de rechten van dieren, met een brief aan de directeur van het spel, Christian Amman, en ontwikkelaars van Farming Simulator 17 spel, Giants Software, heeft de toevoeging in het slachten van varkens titel aangevraagd.

Na de aankondiging dat Farming Simulator 17 een fokkerij voor varkens zal hebben, schrijven we om u aan te moedigen om beelden van het slachthuis in het spel op te nemen. Om de landbouwsector met precisie te simuleren, moet Farming Simulator 17 alle aspecten van de varkensfokkerij laten zien, inclusief wat er met varkens gebeurt wanneer ze naar het slachthuis worden gestuurd. We vragen je om dergelijke video's in je spel op te nemen om spelers de vreselijke realiteit van de varkensindustrie te laten zien.

Ondanks deze zware uitspraken van PETA zou de game oktober 25 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One uitgebracht moeten zijn.

Reacties

antwoorden