Een vriend vertelde me eens: "Als je geen verwachtingen kun je niet wanen" en misschien was het gewoon dat de grote fout van Sean Murray, die is het creëren van voor de eerste keer in de geschiedenis van digitale onderhoudende producten een ongelooflijke precedent. Ze beloofde te veel. Hij dronk te veel. Alpinenomansky Het heeft geschat dat deze in een moment hosanna voor u en juichen u als de grote vernieuwer, dan als je voelt dat (terecht) verraden, kan je naar beneden gooien en maak je een knal doen. Ja, want de ongelooflijke terugkeer van getij dat dit spel ondergaat is iets dat ongekend is vooral te wijten aan problemen in verband met de verzoeken tot inkoop, aanvaard, in sommige gevallen zelfs als u de limiet van twee uur van het spel hebben overschreden. Vrijwel No Man's Sky is het breken van de gaming community tussen degenen die hymnen zingen als een van de beste games ooit gezien, en wie noodlanding op het water als een van de valse en bedrieglijke unreleased titels. Op dit punt, een vraag in het oog springt, is het eerlijk om een ​​terugbetaling te vragen, zelfs als u de limiet van twee uur van het spel hebben overschreden, alleen omdat het niet reageert op hun verwachtingen? Als iemand al meer dan 50 uur heeft gespeeld, kan hij dan moreel restitutie aanvragen? Er zijn titels die meer kosten en hebben een periode die gelijk is aan of zelfs minder dan de helft van die titel en niemand heeft ooit gedroomd van het stellen van terugbetalingen, dus waarom in Sky No Man's zal deze mogelijkheid waarnemen, bijna als een recht? Waarschijnlijk alles is te wijten aan het feit dat het spel lijkt een vermeende te worden gemaskeerd door beta release en meer dan wie hij is al op grote schaal opgemerkt. Maar ondanks alle felle kritiek van het spel gaat verder en de patches worden regelmatig vrijgegeven aan deze of gene bug op te lossen, Sean Murray blijft belangrijkste toevoegingen en DLC dat het spel zal transformeren tot wat iedereen altijd heeft willen beloven. NMS-teruggave Zal het waar zijn? Persoonlijk ben ik blijven genieten en speel op PS4, zul je die een liefhebber bent van de exploratie en ontdekking, en Sky No Man's sterk vult deze leegte of dat misschien was ik diep gefascineerd door de oneindigheid van de ruimte (met al die miljarden planeten). Het blijft echter duidelijk dat het spel, naar mijn bescheiden mening, gedeeltelijk onvolledig en vooral een beetje 'repetitief is op de lange termijn. Bijvoorbeeld Ik Fraws en we hebben een aantal goede gesprekken te bespreken wat voor hem was traag en vervelend deel van dit spel en hoeveel ik aanbad wat hij ondraaglijk gevonden. Dus op dit punt dat ik zou vragen na meer dan 20 dagen na de release als de befaamde werk van Hallo Games? Moet het worden weggegooid? Of verdient het nog steeds zijn eigen ruimte, althans om zijn originaliteit, in het moderne panorama? Bovenal lijkt het een goede zet om na een groot aantal speeluren teruggave te vragen?