505 Games aangekondigd Betaaldag 2: de grote score voor PlayStation 4 e Xbox One, bevestiging van de recente geruchten over de herziene versie van de titel overkill Software.

Kortom, we hebben het over een definitieve editie van de beroemde schutter die is uitgebracht in 2013, die het basisspel en alle DLC's bevat die op de pc zijn uitgebracht, waarvan het aantal veel hoger is dan die in de huidige versie Crimewawe-editie voor PlayStation 4 e Xbox One. Alsof dat nog niet genoeg was, brengt de titel ook een herziene grafische weergave waarmee consolegebruikers kunnen genieten van de game met een veel betere kwaliteit dan de vorige.

Hoewel de geruchten over de titel zijn bevestigd, is er geen nieuwe informatie bekendgemaakt over de releasedatum, die in de komende dagen zou kunnen worden vrijgegeven. We kijken uit naar nieuwe details.

payday-2-the-big-score-cover