Aangekondigd op PlayStation Blog verwijzing naar Gran Turismo Sport. Kazunori Yamauchi, CEO van Polyphony Digital, heeft aangekondigd:

Gran Turismo Sport
Gran Turismo Sport

We kondigen aan dat we vandaag de moeilijke beslissing hebben genomen om dit te doen uitstellen de uitgang Gran Turismo Sport. GT Sport is Polyphony's eerste competitieve racegame en zowel fans als ons team hebben zeer hoge verwachtingen van het succes. Vanaf het begin bleek deze titel meteen een van de onze te zijn meer ambitieuze projecten, gebruikmakend van de meest innovatieve technologieën, zoals op fysica gebaseerde rendering en akoestische simulaties, en de modus Photo Panorama's. Door deze functies met de nieuwe Sport-modus te voltooien, zijn we erin geslaagd een concurrerende spelervaring voor te stellen die het genre van racegames opnieuw definieert. Elke keer dat we een videogame deelden, waren we onder de indruk van het ongelooflijke antwoord van alle fans. Toen de releasedatum voor november dichterbij kwam, beseften we echter dat dit nodig was meer tijd perfectioneren GT Sport, aan wie we al onze energie hadden besteed sinds de aankondiging van het spel, en we wilden niet in een compromis komen in de laatste fase. Hoewel we op dit moment geen nieuwe releasedatum kunnen bevestigen, geven we onszelf er allemaal toe om te maken GT Sport de beste game in de Gran Turismo-serie ooit. GT Sport zal worden gepresenteerd in veel internationale evenementen gewijd aan videogames. Ik hoop dat alle fans de kans krijgen om persoonlijk de innovatieve en nog niet gepubliceerde ervaringen te ervaren GT Sport. We danken u voor uw voortdurende steun.

Momenteel we zijn niet op de hoogte van de nieuwe releasedatum, maar stel dat GT Sport kan worden uitgebracht binnen de 2017