vandaag CAPCOM aangekondigd Monster Hunter Frontier Z voor PlayStation 4, markerend het veelgeprezen rendement van het historische merk ook op de laatste thuisconsole Sony . Monster Hunter Frontier Z is een online multiplayer-game gebaseerd op de gameplay en de belangrijkste mechanica die altijd de geliefde franchise van het bekende Japanse softwarehuis hebben gekenmerkt. Na de lange haakjes op pc, waar de titel sinds 2010 aanwezig is, CAPCOM heeft besloten het ook beschikbaar te maken voor alle PlayStation 4-spelers, die meteen kunnen profiteren van de nieuwste versie van de veelgeprezen coöperatieve game.

De titel zal debuteren PlayStation 4 Japans de 22 september, terwijl iedereen die eigenaar is van de huidige versie van Monster Hunter Frontier G, al beschikbaar op PC, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 e Wii U, krijgt de mogelijkheid om het vanaf versie Z bij te werken naar de Z-versie 9 november.

Alsof dat nog niet genoeg was, CAPCOM heeft besloten om enkele officiële afbeeldingen en illustraties van de titel online te publiceren, vergezeld van de gametrailer, beschikbaar op het YouTube-kanaal van MHFofficial.

Hier kunt u de advertentie-trailer vinden.

Monster Hunter Frontier Z - Trailer