vandaag CAPCOM aangekondigd Monster Hunter Frontier Z voor PlayStation 4, het markeren van de veelgeprezen terugkeer van het historische merk, zelfs op de laatste home console Sony . Monster Hunter Frontier Z is een online multiplayer-game gebaseerd op gameplay en de belangrijkste mechanismen die altijd al de geliefde franchise van het beroemde Japanse softwarebedrijf hebben gekenmerkt. Na het lange haakje op pc, waar de titel nu aanwezig is van 2010, CAPCOM heeft besloten om het beschikbaar te maken voor alle PlayStation 4-spelers, die zullen profiteren van de nieuwste versie van de veelgeprezen coöperatieve game.

De titel begint PlayStation 4 Japans de 22 september, terwijl iedereen die de huidige versie van bezit Monster Hunter Frontier G, al beschikbaar op PC, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox 360 e Wii U, krijgt de mogelijkheid om het vanaf versie Z bij te werken naar de Z-versie 9 november.

Alsof dat nog niet genoeg was, CAPCOM heeft besloten om enkele officiële afbeeldingen en illustraties van de titel online te publiceren in combinatie met de game-trailer, beschikbaar op het YouTube-kanaal van MHFofficial.

Hier kunt u de advertentie-trailer vinden.

Monster Hunter Frontier Z - Trailer

Reacties

antwoorden