In de laatste paar uur worden de mysterieuze foto's die laten zien dat degene die de hele lucht heeft om een ​​versie te zijn, onthuld op het net slank stroom PlayStation 4, online verkocht door sommige particulieren die niet weten waarom ze in het bezit zijn gekomen. volgens The Wall Street Journal, zal dit nieuwe consolemodel aan de volgende wereld worden onthuld 7 september, bij een speciale gelegenheid PlayStation Meeting dat Sony Interactive Entertainment zal worden gehouden in New York samen met de al besproken PlayStation 4 Neo en de vermeende PlayStation Vita Trinity.

De console, getoond in de kleuren Pikzwart, het heeft een harde schijf van 500 GB-capaciteit en de klassieke kabel, headset en headset DualShock 4 (dat blijkbaar ook een make-over zal ondergaan) als een model dat momenteel te koop is.