Ubisoft gaat verder met de vieringen voor zijn dertigste verjaardag en geeft titels aan alles wat spioneert ... nou ja, het is te zeggen, omdat het slechts één titel per maand is en alleen voor pc-gebruikers.

Na Prince of Persia e Splinter Cell, de gratis titels verdeeld respectievelijk naar Juni e Juli, is de beurt aan de titel Augustus. En als de beste vertegenwoordiger van het Franse huis, zo niet de iconische Rayman, in een van zijn best bereikte incarnaties?

Rayman Origins het zal beschikbaar zijn voor gratis download op pc vanaf de volgende 17 augustus via de site Ubi 30. U hoeft alleen in te loggen met uw account Uplay binnen dertig dagen na de hierboven vermelde datum. Ze volgen een korte beschrijving van het spel en de minimale vereisten die vereist zijn om de titel te laten lopen.

Rayman Origins gratis op Ubi 30

We hadden nooit over het 30-jubileum van Ubisoft kunnen praten zonder Rayman te noemen. Rayman is in 1995 ontworpen door Michel Ancel en is een van de weinige hoofdrolspelers in een platformgame die in het tijdperk van 32-bits is gemaakt en die vandaag nog leeft. De eerste game in de Rayman-serie werd uitgebracht voor Atari Jaguar en vandaag is de Ubisoft-game omgezet voor de meest verschillende platforms.

De afwezigheid van armen en benen uit het lichaam van Rayman was in eerste instantie te wijten aan een technische reden: armen en benen zijn de moeilijkste anatomische delen om te animeren. Om het personage meer dynamiek te geven en het sneller te maken, besloten de ontwerpers de ledematen te verwijderen. Deze beslissing leidde vervolgens tot het creëren van specifieke karakterkrachten, zoals de telescopische vuist, vliegend haar (helikopter) en zelfs de "scarpamobiel"!

Als platformgame had Rayman enkele unieke kenmerken: gamebeheer was uniek, met extreem intense momenten, terwijl graphics de verbeelding overstegen, psychedelische werelden, luchtige humor en een schattig personage mengden.
De game die we je deze maand aanbieden is Rayman Origins, een ouderwetse 2D-platformgame van 2011, waarin je, door fantastische werelden te gaan, tussen een grappig monster en een ander, een aantal van de meest dynamische platformgame-secties moet overwinnen ooit.

MINIMALE EISEN

  • Ondersteund besturingssysteem: Windows® XP / Windows Vista® / Windows® 7
  • Processor: 3.0 GHz Intel® Pentium® 4 of 1.8 GHz AMD Athlon 64 3000 +
  • RAM: 1 GB Wi128 MB DirectX® 9.0c compliant videokaart of hoger
  • Direct X®: DirectX 11
  • Grafische kaart: 128 MB DirectX® 9.0c-compatibele videokaart of hoger
  • RAM: 2 GB aanbevolen
  • Voor een bijgewerkte lijst met ondersteunde chipsets, videokaarten en besturingssystemen, lees de veelgestelde vragen voor deze game op het volgende adres: http://support.ubi.com