Tijdens het evenement LEVEL-5 VISION 2016, het Japanse bedrijf onder leiding van Akihiro Hino aangekondigd, een gelukkige groep fans over de hele wereld maken, een nieuw hoofdstuk in de saga van Professor Layton, oorspronkelijk voor de oude liefste Nintendo DS.

Beëindig de zaken van de Professore met De erfenis van de Aslant voor Nintendo 3DS, het zal een heldhaftige heldin zijn om de teugels van de sage te nemen, met het nieuwe hoofdstuk dat zal worden genoemd Lady Layton: The Conspiracy of King Millionaire Ariadne. De release van deze nieuwe titel is gepland in de loop van lente van de 2017, voor nu alleen in Japan, op Nintendo 3DS en mobiele apparaten met besturingssysteem iOS e Android.

Het verhaal van Lady Layton zal het verhaal volgen van Catriel, de jonge dochter (Aangenomen?) van de bekendste Hershel. Catriel heeft een onderzoeksbureau en het doel van zijn dagelijks leven is het opsporen van de vermiste ouder. Hij zal echter bezig blijven met steeds ingewikkelder opdrachten, bijgestaan ​​door zijn trouwe assistenten Sharo, een vredige pratende hond.

Het bedrijf heeft een introductie in de 2017 bevestigd, ook voor Europa en Noord-Amerika; om het wachten voor de gek te houden, laten we de trailer van de advertentie halen.

Lady Layton - Trailer

https://youtu.be/Q9FspQMOBAA

Reacties

antwoorden