Sony Interactive Entertainment opent vandaag de bèta-inscripties voor de volgende, geweldige systeemupgrade PlayStation 4de versie 4.0.

Als u een bètatester wordt, kunt u eerst kijken naar enkele van de exclusieve verbeteringen en exclusieve functies die op PS4 beschikbaar komen via de update voor het komende besturingssysteem. Wij Europese spelers kunnen zich aanmelden voor bètatests deze link en als we worden geaccepteerd door de gelukkige testers, ontvangen we een e-mail met instructies voor het downloaden van de bètaversie van de update. Vanzelfsprekend is het overbodig om te zeggen dat we een internetverbinding en een account met beheerdersrechten nodig hebben op onze console.

Sony Interactive Entertainment zal in de eerste dagen van augustus meer informatie vrijgeven over de nieuwe functies in bètaversie.