Ik kan niet zweren het te stoppen, maar ...

John Hanke il CEO di Niantic heeft officieel aangekondigd, tijdens het panel op Comic Con van San Diego gewijd aan de beroemde beroemdheid Pokemon GO, die aanwezig zal zijn uitwisselingen en die al zijn getest in beta tussen spelers buren, voegde eraan toe dat de 'houwen van de evolutie van eevee het kiezen van de naam was gewenst en er zullen nog veel meer zijn verborgen in het spel.

Wat de aangekondigde uitwisselingen betreft, zullen ze komen met de komende updates, dan kunnen we ze verwachten kort.

Met de goede rust van de verschillende Brock-broers in kringen weten we nog steeds niet of we worden gegeven aan Joy
Met de rust van de verschillende Brock Brothers in kringen weten we nog steeds niet of we de verpleegster Joy zullen krijgen

Ander adres met betrekking tot i Pokémon geeft voor, aangekondigd als een soort evolutie van Pokèstop, geïmplementeerd door de spelers, die zullen dienen voor behandelen hun eigen monsters. Het benadrukte ook de personaliseerbaarheid van de Pokèstop om het plezier van de speler zo veel mogelijk te bevorderen. De laatste zal waarschijnlijk tot een meer "komenafgelegen'.

Hanke eindelijk toegevoegd schertsend dat ik server blijft operationeel en ontkent ook de geruchten betreffende de vrijgave van Pokémon legendarisch tijdens het panel, maak me geen zorgen, ik was ook fomentatissimo. * vals spelen huilen *

Het vangmechanisme van de legendarische overblijfselen omhuld door het mysterie, ondanks de werken van datamining gemaakt op de app vertellen ons dat de legendarische Ones miauwen, Mewtwo, Zapdos, Moltres e Articuno Ik zit in de code.