ERROR CORRIGE: Miss Niantic's panellid over de legendarische opname van het panel leverde echter veel interessant en vermakelijk nieuws op over Pokémon, Pokèmon Center enz. KLIK HIER voor het bijgewerkte nieuws

Ja, ik weet het abboffed 'in uallara met 'sto Pokèmon GOmaar jongens, we spelen dit allemaal breaking news ze zullen je zeker bevallen.

Maar laten we verder gaan.

Vogels, vogels overal!
Vogels, vogels overal!

Volgens de Youtuber Philip DeFranco je zult in staat zijn om een ​​van de legendarische legendarische monsters te vangen Pokèmon GO naar de tribune gewijd aan Pokémon al Comi-Con van San Diego, naar de 22: 00 GMT + 1 (Italiaanse tijd ndR).

Tegen die tijd zullen we dan weten of het mogelijk zal zijn om de legendarische van de eerste generatie te vangen, momenteel het enige geschenk in de app.

Laat me speculeren, vermoord me niet plsen als de legendarische werden gevangen alleen tijdens grote evenementen zoals Lucca Strips & Games? Het is een goede deal voor degenen die werken en vaak niet kunnen bijwonen.