"Een hongerige vos, toen hij enkele druiventrossen aan een wijnstok zag hangen, wilde hij ze pakken, maar hij kon het niet. Toen hij wegging, zei hij echter tegen zichzelf: "Ze zijn onvolwassen." Dus zelfs sommige mannen, die uit onbekwaamheid de moeilijkheden niet overwinnen, beschuldigen de omstandigheden. "(Aesop)

Pokémon Go

Nu niets anders dan over praten Pokémon GoOp het moment dat de mobiele gaming is het centrum niet alleen voor de waardering of kritiek van de spelers, maar ook vanwege de vele producten of diensten journalisten altijd klaar om met de vinger te wijzen met verontwaardigd lucht.

We zijn in een tijd waarin alle ze hebben een computer, een smartphone en, waarom niet, een tablet. We zijn niet langer verbaasd mensen te zien die, op straat lopen, bekijk e-mails of lees het bericht op WhatsApp, maar bekritiseer de jongens die met de mobiele telefoon proberen een Pokémon te vangen. Luister naar de journalisten van de nieuwwoonse stoel die uitnodigen voor download geen Pokémon Go is niet toegestaan. Spelen in de straat met de mobiele telefoon is waarschijnlijk worden geïnvesteerd, te worden beroofd, een ongeluk als je speelt het rijden, kortom, bent u kans om te sterven. Om nog maar te zwijgen over het feit dat iemand met het Google-account je identiteit kan ontdekken. Nou, sta me een Fransman toe. Welke cretin zou je de gids spelen, door de straat lopen zonder op te letten of de telefoon in de show achterlaten in de wetenschap dat je in een slechte zone bent? Het duurt minimaal gezond verstand, het is niet moeilijk om te begrijpen wanneer je moet spelen en wanneer dit niet het geval is.

Pokémon Go Google
Toegang met Google-accounts

Hoe dan ook, denk je echt dat het starten vanaf een Google-account zo gemakkelijk is om erachter te komen wie je bent, hoe oud ben je en waar woon je? De mogelijkheid dat iemand, beginnend bij Google+, terug kan gaan naar het appartement waar je woont om te stelen of je slaapt het is behoorlijk afgelegen. Zelfs in sciencefictionfilms is het zo eenvoudig en nogmaals, het is een beetje gezond verstand.

Laten we duidelijk zijn, we zijn in de 2016 en beschouwen ze als inboorlingen jaar '30. Onze grootouders speelden op straat en hun moeders maakten zich geen zorgen. Toen videogames arriveerden, klaagden veel mensen dat de kinderen voor videospellen bleven en niet het huis verlieten. Ga Pokémon Go, om te spelen moet je het huis verlaten, veel klagen omdat het gevaarlijk is. De waarheid is dat je er altijd klaar voor bent demoniseren van videogames, falen om deze realiteit te accepteren. Niemand mag gedwongen om te beledigen zonder reden een Go Pokémon speler het gevoel alleen maar omdat "zij die spelen, is onvolwassen", zelfs als het waren, dus het zou nog meer onvolwassen mensen, niet begrijpen van de diepere betekenis, die is gewoon in elk spel, je gewoon doen zoals de vos in de beroemde Aesopus-fabel.