controller playstation 2
De DualShock 2

De eerste keer dat ik een hand pakte controleur was in het verre 2003, ik was nog steeds een kind, maar ik begon te begrijpen wat mijn grote passie zou zijn. Ik had net de PlayStation 2 (die ik nog steeds jaloers houd), en ik wist niet dat de "afstandsbediening" (dus ik noemde het op deze manier) heette DualShock 2. Ik herinner me nog wat ik voelde toen ik de joypad voor het eerst pakte, een onbeschrijfelijke emotie. De emotie was nog sterker toen, tijdens het spelen van Formule 2002 XNUMX, de controller trilde in mijn handen, het voelde als magie ... Ik had bijna zin om te huilen toen ik, vanwege een gemist contact, gedwongen werd om hem te vervangen. Ik heb het veranderd met een controller verenigbaar, die ik jarenlang heb gebruikt, zelfs met de pc

Ik bewaar die originele Sony DualShock 2 nog steeds in de doos met videogames, samen met de Game & Watch en aan al die 'relieken' die deel uitmaken van mijn jeugd en dus van mijn leven.

Ik heb besloten om na jarenlange eervolle service de compatibele controller met pensioen te gaan, ik zal het alleen voor de PlayStation 2 gebruiken. Voor de pc gebruik ik a joypad Xbox 360 draadloos, maar dat is een ander verhaal ...