Telltale Games kondigt eindelijk een releasedatum aan voor haar die al werd verwacht Batman: The Telltale Series wat zich, zoals je je kunt voorstellen, concentreert op de multi-miljardair-evenementen Bruce Wayne, het best bekend in de internationale strip als oppasser.

Dit nieuwe avontuur van de hooded kruisvaarder van het huis DC Comics het zal geen actiespel zijn zoals ontelbare keren (en hoe) rocksteady Studios heeft magnifiek zijn vermogen om perfect te functioneren getoond), maar een interactief avontuur op de achtergrond van titels die al zijn uitgegeven op de The Walking Dead e Game of Thrones.

De eerste aflevering van de oppasser zal door Telltale in de volgende maand digitaal worden vrijgegeven, Augustus. De exacte datum wordt volgende week onthuld met een niet-gepubliceerde trailer: deze digitale versie is beschikbaar op PC, papaver, iOS e Androidevenals op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One e Xbox 360. Voor deze nieuwste consoles zal ook een exclusieve retailversie worden gelanceerd Season Pass Disc, waarvan de release in Europa wordt verwacht voor de volgende 16 september.

Ten slotte zal Telltale Games aanwezig zijn op Comic-Con van San Diego het volgende weekend, waar de 23 juli voor het eerst het spel voor een live publiek toont met gasten van het kaliber van Troy Baker (Batman klokkenluider).

Batman: The Telltale Series

Batman-veelbetekenende-packshot

Reacties

antwoorden