Ok, we worden monothematisch in deze delen, maar dat nieuws zouden we zeker niet onopgemerkt kunnen laten. Velen, waaronder ikzelf, hadden tot nu toe te maken met helse hitte en onaangename aanvallen van boosheid veroorzaakt door het voortdurend verschijnen van berichten op sociale netwerken door alle vrienden die voortdurend bezig waren met het verzamelen van nieuwe wezens in Pokémon GO, de app van Niantic die inmiddels geen introductie behoeft. Alle behalve de eigenaren van ASUS Zenfone 2 en in het algemeen Android-apparaten uitgerust met CPU Intel.

Tot op de dag van vandaag.

Met de upgrade naar versie 0.29.2 net vrijgegeven door het bedrijf, in feite Pokémon GO wordt compatibel met ASUS Zenfone 2 en alle Intel-apparaten. Vergeet echter niet dat de Europese lancering nog niet is gebeurd en dat u het gebruikelijke APK-bestand moet installeren waarnaar we hieronder een link zullen plaatsen. De officiële release heeft nog geen zeer specifieke datum, maar volgens de laatste verklaringen zou het niet te laat moeten zijn om de komende dagen te verschijnen. Wacht je liever, of, omdat ik me heb aangemeld, heb je niet langer de skin?

Link naar het APK-bestand (0.29.2-versie)

Niantic heeft ook een nieuwe upgrade aangekondigd die de game naar de 1.0.1-versie brengt en binnenkort beschikbaar zal zijn. Onder de nieuwigheden vinden we de volgende oplossingen:

  • Coaches hoeven de gebruikersnaam en het wachtwoord niet opnieuw in te voeren na geforceerd uitloggen door de servers
  • Verhoogde stabiliteit van het inlogproces voor de Pokémon Trainer Club-account
  • Onrustige applicatie crasht
  • Problemen met Google-accounts