Bedankt aan onze vriend Atish91 @thedreamer91, we kunnen je deze snelle gids aanbieden voor de wereld van Pokémon Go, want iedereen die niet gewend is aan de "intredende" mechanica zal zeker zeer nuttig terugkomen!
De gids wordt voortdurend bijgewerkt, u kunt hier de nieuwste versie downloaden link
Veel leesplezier

1. Waar kan ik de game downloaden?
Link play store (actief vanuit 15 juli 2016) -> http://bit.ly/29jNDwm
Link APK -> http://bit.ly/29pTZaP
Downloadhandleiding voor IOS -> http://bit.ly/29oh8yn

425201573_58100_28810527248532422212. Hoe verplaats ik de kaart?
Het spel is gebaseerd op de GPS-positie, dus om te bewegen moet je in de realiteit lopen. De aandachtspunten van het spel zijn gebouwen, sculpturen, muurschilderingen of andere elementen die echt aanwezig zijn in de steden;

3. Hoe vang ik Pokemon?
Tijdens het lopen verschijnt een willekeurige pokemon willekeurig op de kaart. Als je de Pokémon aanraakt, betreedt je de "capture" -modus. Houd de Pokeball ingedrukt tot de cirkel op de Pokémon klein genoeg is (hoe kleiner hij is, hoe groter de kans dat de Pokémon niet uit de Pokeball komt) en sleep de Pokeball naar de Pokémon om te vangen. Na wat "shock" zal de Pokémon worden vastgelegd of eruit komen en moet je het proces herhalen.

LET OP: na een paar pogingen kon de Pokémon ook wegrennen en niet worden vastgelegd.

4. Kan ik andere objecten op de wilde Pokémon buiten de normale Pokeball gebruiken?
Er zijn bessen die een pokestop vrijgeven zodra een bepaald niveau is bereikt. Als je bijvoorbeeld het 8-niveau bereikt, kun je de Baccalampon gebruiken, een speciale bes die het gemakkelijker maakt om die Pokémon vast te leggen bij de volgende poging. Om deze hulpmiddelen te gebruiken, raak je het rugzakpictogram rechts van de Pokeball aan en selecteer je wat je wilt gebruiken. Sleep het instrument vervolgens naar de Pokémon alsof het een Pokeball is;

5. Wanneer en hoe kies je het team?
Het lidmaatschapsteam wordt gekozen zodra het 5-niveau is bereikt. Door een sportschool te openen, zal de arts de 3-leiders presenteren en, na een beschrijving van de teams, je kiezen welk team je moet betreden. De teams zijn 3:
Wijsheid -> Blauw
Instinct -> Geel
Moed -> Rood
425337214_59265_165819089964582387456. Hoe werken sportscholen?
Enkele aandachtspunten op de kaart zijn de sportscholen. Een sportschool kan gratis (grijs) zijn of al tot een team behoren (en daarom de relatieve kleur hebben). Als de sportschool gratis is, kun je deze veroveren door een pokemon neer te zetten, als de sportschool een team is, kun je de aanwezige pokemon uitdagen of pokemon inzetten in de sportscholen van je team. Als je een team van een tegenstander uitdaagt en het prestige van die sportschool wint, neemt het af. Zodra het prestige van een sportschool is gewist (een of meerdere keren gewonnen) i Pokemon presenteren terug naar hun coaches en de sportschool is gratis. Als je in plaats daarvan de uitdaging verliest, neemt het prestige van de sportschool toe. Een bepaald prestige bereikt, het niveau van de sportschool stijgt en de coaches van dat team kunnen meer pokemon (een Pokémon om te coachen) storten. Dus als de sportschool een 4-niveau heeft, kunnen vier coaches van dat team pokemon inzetten waardoor het moeilijker te verslaan is.

7. Kan ik mijn team of team uitdagen?
Ja, maar als je een sportschool of je team aanvalt, kun je slechts één van je Pokémon kiezen voor het gevecht. Op deze manier "train" je je Pokémon. In het geval van een overwinning neemt het prestige van de alestra toe, de getrainde Pokémon krijgt een boost en je krijgt ervaringspunten. Er gebeurt niets in het geval van een nederlaag.

425339321_1628_156110983478100556698. Hoe val ik aan?
Tijdens een uitdaging kun je je Pokémon selecteren om de vijandige Pokémon aan te vallen

9. Kan ik me verdedigen tegen aanvallen van vijandige Pokemon?
Ja, om dit te doen moet je "swipe" (sleep je Pokemon naar rechts of links) terwijl de vijandelijke Pokémon je aanvalt.
10. Aanvallen vult een hemelse balk bovenaan links. Wat vertegenwoordigt het?
Elke Pokemon heeft verschillende 2-aanvallen. Met de hemelbalk kun je de tweede aanval gebruiken (over het algemeen sterker dan de eerste). De bar kan uit verschillende "stukjes" bestaan, elk stuk laat je toe om de speciale aanval één keer te gebruiken. Wanneer ten minste één stuk voltooid is, houd je je Pokémon ingedrukt om de aanval te starten.

11. Hoe krijg ik Pokeball en andere tools?
Bij het naderen van de pokestop (die "kubussen" op de kaart) openen ze. Als u de pokestop aanraakt, wordt de afbeelding van de interessante plaats getoond en veegt u (met de vinger van rechts naar links of van links naar rechts) de afbeelding zichzelf aan en laat de pokestop objecten los. Door voorwerpen aan te raken komen ze in de rugzak terecht.

12. Hoeveel items kan ik met me meedragen?
350-objecten en 250-Pokemon kunnen in de rugzak worden verpakt

13. Hoe evolueer ik Pokemon?
Telkens wanneer je een Pokémon betrapt of een ei uitbroedt, krijg je "Pokémon" -snoepjes. Om een ​​pokemon te ontwikkelen, moet je de nodige snoep verzamelen en dan op de "evolueren" -knop op de Pokemon-kaart drukken

14. Grafische interface

425625160_2230_18371177882765774471Onder het niveau van mijn Pokémon, als je een case maakt, staat er een pictogram met een man naast een 2 en achter de pinsir zit een tweeling. Dit betekent dat naast mij een tweede trainer op dat moment een uitdaging was voor die sportschool. De beschikbare tijd (timer bovenop) is kleiner, maar de vijandelijke Pokémon krijgt veel meer schade (ik denk dat de schade door iedereen is aangericht)425223081_58970_5478299136176380319de coaches aanwezig)

In de winkel, rechtsboven, staat een schild met een nummer. Het getal staat voor de Pokemon van de speler die in een sportschool is gestationeerd. Als je het schild aanraakt, ontvang je 10-munten voor elke pokemon. Nadat je de prijs hebt ingetrokken, moet je echter 21h wachten voordat je het opnieuw aanvraagt

Bij het naderen van een sportschool laat een animatie zien of andere coaches op dat moment aan het vechten zijn

Op 10-niveau zijn superposities ontgrendeld (indien gebruikt op een Pokémon brengen ze deze terug naar 50ps) en Fortunuova (als je de verkregen ervaringspunten verdubbelt voor 30 min)

Wanneer je een sportschool in je team uitdaagt, stijgt het prestige zelfs als je niet alle aanwezige Pokemon verslagen hebt. Dit zijn bijvoorbeeld de ervaring en het prestige verkregen na het vechten met 2 Pokemon op 3 van de sportschool.

Pokemon vangen

Terwijl je een Pokémon vastlegt, zie je een cirkel die uitzet en smaller wordt rond de lens om te zien hoe moeilijk het is om vast te leggen:

Planeet - Makkelijk te vangen, zal waarschijnlijk niet uit Poké Ball komen
Oranje - Vrij gemakkelijk te vangen, het kan uit Poké Ball komen
Rood - Moeilijk te vangen, het zal waarschijnlijk uit Poké Ball komen

Als je de gekleurde cirkel centreert, krijg je een bonus, maar hoe kleiner de bonus is

Sommige infographics en tutorials die op internet worden uitgevoerd

Strategie om een ​​pokemon op het veld te vinden
Strategie om een ​​pokemon op het veld te vinden
Afstand in stappen om te zien waar een Pokemon is
Afstand in stappen om te zien waar een Pokemon is

Reacties

antwoorden