bigfoot
Bigfoot in GTA V

Een groep van twintig spelers loste het mysterie van Bigfoot op in GTA V. Laten we gaan voor cijfers:

GTA V is een Rockstar-game waarbij miljoenen spelers al jaren betrokken zijn. Sinds enkele maanden was een groep van twintig gamers aan het werk en analyseerde de code om meer te weten te komen over een "mysterie". In feite is het eten van een peyote van goud, naast het hebben van hallucinogene effecten, het karakter Bigfoot. Spelers vonden ook aanwijzingen over zes andere goudplanten die op bepaalde dagen, op bepaalde tijden en bij bepaalde weersomstandigheden moesten worden gegeten. Bij elke ontdekking van de spelers bracht Rockstar nieuwe aanwijzingen uit.

Het mysterie werd opgelost met een strijd tegen The Beast. Door het te verslaan, heb je toegang tot je skin in de Director-modus van het spel

Reacties

antwoorden