Tijdens de conferentie Sony all 'E3 2016, Hideo Kojima maakt zijn triomfantelijke toegang tot het stadium van Los Angeles om aan te kondigen Death Stranding, nieuwe titel voor PlayStation 4 welke de terugkeer van de markeert Kojima Productions.

De aankondiging komt als een trailer, een van die klassiek ondertekende trailers Kojima in staat om veel hype te produceren maar tegelijkertijd niet om je iets te laten begrijpen van het spel, en ziet als een protagonist een zeer nudissimo Norman Reedus, ster van The Walking Dead evenals de ex-protagonist van de overledene Stille heuvels.

Geregisseerd, geschreven en geproduceerd door hetzelfde Kojima, de titel kan ook rekenen op de aanwezigheid van Hitori Nojima als co-schrijver, Kenichiro Imaizumi, Mark Cerny als een technische producent, en Yoji Shinkawa als art director.

Als je de aankondigingsconferentie en de trailer hebt gemist Death Stranding, je kunt het hieronder vinden.

Reacties

antwoorden