Uiteindelijk hebben we het gedaan. Na een onophoudelijk verzoek dat al jaren duurt, besluit Sony fans weg te geven de vreugde groter. En het doet het snel, maar verdomd onverwacht.
In afwachting van de volgende aankondiging, tac! Onderdeel van de onmiskenbare soundtrack met de projectie van de omgeving bij uitstek van het spel. Dan, tussen de algemene emotie, Shawn Layden (president van Sony Interactive Entertainment) ging het podium op gevolgd door de schaduw van Crash. Een interventie van minder dan een minuut waarin het zal zeggen: "Ja, precies. Ik ben trots om aan te kondigen dat we het met behulp van onze partners in Activision opnieuw tot leven zullen brengen Crash Bandicoot, Crash 2 en Crash: Warped, remastered voor PS4. Crash wordt ook als speelbaar personage in Skylanders Imaginators weergegeven. " Er is echter geen verdere informatie zoals de releasedatum gegeven. Nu moet je gewoon wachten.

Crash Bandicoot

Er is weinig anders te melden, de aankondiging was al lang geleden en de emotie in de kamer was voelbaar. En jij, ben jij een van de oude nostalgische gamers van de titel?