Microsoft Xbox
Presentatie Xbox One S

Microsoft vernietigt de concurrentie in de E3 2016. Veel nieuws aangekondigd, te beginnen met de nieuwe Xbox One S, wit, kleiner, krachtiger en in 4K, die 2017 zomer zal uitbrengen en waarvan de kosten van 299 $ zullen zijn. Een andere belangrijke nieuwigheid is Xbox Play Anywhere, waardoor we de titels in exclusieve Xbox ook op Windows 10 kunnen spelen. Kondigde een verbetering aan in Xbox Live, die niet alleen zorgt voor compatibiliteit met eerdere versies en voor spelen via verschillende netwerken, maar ook voor achtergrondmuziek, taalkundige onafhankelijkheid in multiplayer en last but not least de stemassistent Cortana. . Xbox Live is niet alleen beschikbaar op het Xbox-systeem, maar ook op Windows 10 iOS en Android. Onder de multiplayer-functies van Xbox Live bevinden zich de oprichting van communities en groepen en de Arena-modus voor toernooien in Microsoft Studios en EA-titels.

Microsoft Xbox One s
Xbox One S

Onder de aangekondigde titels hebben we:

Gears of War 4 gepland voor oktober 11 dag met een Wireless Elite aangepaste controller, Killer Instinct, Forza Horizon 3, gepland voor 27 september met een revolutionair gaming systeem, Recore, Final Fantasy XV gepland 30 september Tom Clancy's The ondergrondse Division voor release op juni 28, 1 Battlefield gepland in oktober met de EA Access 13 en 21 oktober zonder

Veel nieuws voor Minecraft, met een kruis netwerk speling tussen Xbox, Windows 10, iOS en Android, met Oculus VR GearVR en add-ons voor Windows en Pocket 10

Ruimte ook voor onafhankelijke ontwikkelaars met ID @ Xbox

De meest nieuwsgierige onder de aangekondigde innovaties is het Xbox-ontwerplab, om de controller aan te passen.

Na deze innovaties hopen we dat de reactie van Sony aan onze verwachtingen zal voldoen

Reacties

antwoorden