veroorzaken playstation 4k
Zal PlayStation VR betere prestaties leveren met de PlayStation 4K?

Het nieuws hing al een tijdje in de lucht, maar pas nu kunnen we de officiële status geven. Sony heeft aangekondigd dat er een PlayStation 4k komt. "Het is ontworpen om naast de standaard PlayStation 4 op de markt te bestaan", zei Andrew House, CEO van Sony Interactive Entertainment in een interview met de Financial Times, "we zullen beide versies verkopen via dezelfde consolelevenscyclus." Het nieuwe Sony-platform wordt niet gepresenteerd op de E3 in Los Angeles. In dit verband zei House: "We willen ervoor zorgen dat we een breed scala van de best mogelijke ervaringen hebben om te profiteren van het nieuwe systeem, zodat we het in zijn geheel kunnen presenteren."

 

1 commentaar

Reacties zijn gesloten.