Deep Silver heeft de samenwerking aangekondigd met Tripwire Interactive en Iceberg Interactive om de winkelversie van HET DODEN VAN VLOER 2 over de hele wereld op PlayStation®4. De release van het tweede hoofdstuk van de first person shooter sci-fi-horror is gepland voor de 2016.

KILLING FLOOR 2 neemt de speler mee naar continentaal Europa, ongeveer een maand na de uitdagingen van de eerste, originele Killing Floor. Nu heeft de epidemie veroorzaakt door het mislukte experiment van Horzine Biotech een niet te stoppen duw, die de Europese Unie heeft verlamd - alles is geblokkeerd: communicatie, regeringen en strijdkrachten, maar nog niet iedereen heeft de hoop verloren, een groep burgers zet zich in om de epidemie te bestrijden en operationele bases in heel Europa te vestigen.
Nieuwe elementen voor Killing Floor 2 brengen het naar een hoger niveau van bloedbad. Er zijn coöp- en singleplayer-modi voor maximaal zes spelers beschikbaar, samen met een unieke mix van wapens. Een uitgebreid perk-systeem, met herwerkte originele gamevoordelen en brute hand-tot-hand-gevechten, volledig opnieuw uitgevonden voor een nog meer spetterende game-ervaring.

RECAP MET KENMERKEN
Visceraal omhoog - nieuw bloederig systeem dat de lat voor het genre hoger legt. Spelers zullen worden geconfronteerd met lef, afgehakte ledematen en bloed dat overal heen vliegt terwijl ze zich een weg banen door hun vijanden. Eenmaal gevangen, zullen de vijanden je uit elkaar scheuren!
Co-op tot 6-spelers of single player-modus - Een reeks verschillende speelbare personages kunnen worden gekozen door spelers die de strijd aangaan in de online coöpmodus of in de modus voor één speler voor de dappersten.
Nieuwe Zed - Nieuwe en oude vijanden uit het originele spel zijn terug met uitgebreide AI, ze zullen krachtige aanvallen ontketenen en als een team werken om de partij van de speler te verzwakken door het uitdagingsniveau te verhogen.
Unieke wapenmix - Moderne aanvalsgeweren, geïmproviseerde wapens, historische pistolen en "Mad Scientist" -wapens, Killing Floor 2 heeft een variëteit die aan elk type speler kan voldoen.
Extended system Perk - De voordelen van het originele spel zijn opnieuw bekeken en er zijn nieuwe toegevoegd. Alle extra's evolueren door verschillende gamestijlen te versterken, waardoor gamers onderweg veel meer beloningen krijgen.

De trailer is 18 +, log in om hem te bekijken: