Nou, degene die je nu gaat lezen is een breaking news gek, temeer daar onze lokale strikt. En 'in feite de Italiaanse Alessio Cosenza, programmeur en schepper van de Power Glove ULTRA! Hoe ouder ze zullen denken aan de Nintendo Power Glove: nou, dat zijn experiment (die hij omschreven als) is niets anders dan een remake gedaan door de uitvoering van de nieuwste technologieën, zoals de Arduino microcontroller (steeds meer bekend en gebruikt).
POWER HANDSCHOEN ULTRA
We praten over een duidelijke verbetering van de reeds iconische NES controller, zoals de bedoeling om Cosenza, zal de waardigheid die het verdient dankzij verbeteringen zoals ontvangen: het vermogen om 360 ° gegevens over de positie van de arm te sturen en om vingerbewegingen te volgen, compatibiliteit met moderne platforms zonder kabels of en geen andere hardware.

Wij van de redactie zijn opgewonden, kan niet wachten om het te proberen: intuïtie was uitstekend evenals zijn product. Product dat, voor nu, lijkt niet te zijn bedoeld voor marketing.

We moeten Alessio feliciteren en je uitnodigen om de presentatietrailer te bekijken. Als u meer wilt weten, hier de plaats van de Power Glove ULTRA!