Beschikbaar op mei 17 mei 20 in Amerika en over de hele wereld, kunnen spelers zich onder te dompelen in deze unieke en realistische verhaal dragen van de kleding van een leider van het verzet in opdracht van een groep vastbesloten rebellen gratis onderdrukt Philadelphia.

Met Homefront: The Revolution bieden we een herstart van de IP Homefront, een gloednieuwe open wereld shooter-titel in het midden van een guerrillaoorlogvoering. En niet alleen dat, we hebben een verhaal gecreëerd over het verdedigen van onze waarden, het verdedigen van ons land, het verdedigen van onze samenleving, in de meest actuele context mogelijk. "Zei Dr. Klemens Kundratitz, CEO bij Koch Media.

L 'Expansion Pass Homefront: The Revolution is inclusief toegang tot alle drie de uitbreidingen van de singleplayer-campagne en ontgrendelen exclusieve bonus om te worden gebruikt in de online co-op, het verzet Mode.
The Voice of Freedom en Aftermath, die in 2016 verschijnen, zullen beide nieuwe districten en uren aan inhoud toevoegen voor de modus voor één speler die de 30 uur durende campagne zal aanvullen.
Een bredere uitbreiding - Beyond the Walls - volgt in 2017, meer details zijn binnenkort beschikbaar.

Eigenaars van de Expansion Pass zullen profiteren van de Weerstandsmodus van:
• 'Supply Line' die spelers recht geeft op elke week een Resistance Chest, alleen door naar de Resistance Mode te gaan
• 'The Right Kind of School' ontgrendelt drie nieuwe achtergronden voor je personage in Resistance Mode: 'ATF Agent', 'G-Man' en 'US Marshall'

In aanvulling op 30 uren van de singleplayer-campagne, zal de ervaring van Homefront coöperatie door de 'weerstand Mode' worden gelanceerd met 6 missies, zullen nieuwe in juni worden toegevoegd. Alle Resistance Mode-missies zijn gratis en Dambuster Studios streeft ernaar de hoogste kwaliteit te bieden voor nieuwe inhoud en nieuwe updates zonder extra kosten toe te voegen.

Trailer hier: