De GeForce GTX 1080

Presenteer deze avond op het Dreamhack Festival in Austin, Texas met de nieuwe GTX 1070 grafische kaarten en het GTX 1080 topgamma.

De nieuwe grafische kaarten die door NVIDIA en GeForce GTX 10 die tot de serie, gecatalogiseerd als VR Ready, zijn architectuur, gebaseerd Pascal, de meest geavanceerde en bieden betere prestaties dan het dubbele van de vorige generatie, dankzij het gebruik van de nieuwste technologie .

Vergelijking met andere GeForce GTX's
Vergelijking met andere NVIDIA GPU's

Om precies te zijn, de GTX 1080 een framebuffer 8 GB GDDR5X, een geheugen zodanig dat de snelheid van 10 Gbps, een impuls klok relatieve 1.4x en een verhoging van 1733 MHz werkelijke klok maken. De aangegeven vermogen is 9 TFLOPS Om het meest geavanceerde hittedissipatiesysteem, de Vapor Chamber en de revolutionaire SLI HB-brug te voltooien.

Kenmerken van de GeForce GTX 1070
Kenmerken van de GeForce GTX 1070

De kaart wordt vrijgegeven op mei 27 en de prijs zal ongeveer 599 $ USD bedragen. De GeForce GTX 1070 heeft in plaats daarvan een framebuffer 8 GB GDDR5, met een verklaard maximumvermogen van 6,5 TFLOP's. De marktrelease is gepland voor de 10 juni tegen een prijs van 379 $ USD.

Reacties

antwoorden